Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Курс оксандролона для новачка-спортсмена
Печать
14.09.2023 г.

Курс оксандролона для новачка-спортсмена



Oxandrolone належить до синтетичних анаболічних стероїдів, іноді його називають також Anavar (комерційна назва оксандролону). Розроблений оксандролон був у 1960-х роках і широко використовувався в медичній практиці для лікування опіків, травм, хронічних інфекцій. Також він набув популярності серед спортсменів і бодибілдерів як засіб для збільшення м’язової маси та підвищення рівня витривалості.

Поради щодо курсу

Перш ніж купити оксандролон курс, варто пам’ятати, що це один з найпотужніших анаболіків, що охоплюють рецептори кортизолу. Саме тому новачкам бажано обмежитися соло-курсом цього препарату, не використовуючи його в комбінаціях з іншими.

Більш досвідчені культуристи, бодибілдери можуть приймати оксандролон у комбінації. Препарат добре взаємодіє з такими речовинами, як флюоксиместерон та достанополон, вони сприяють міцності м’язової тканини. Тривалість перебування стероїду в організмі після завершення курсу становить 10-12 днів.

Оксандролон приймають не тільки чоловіки, але й жінки. За достатньо короткий термін завдяки своїм властивостям стероїд дозволить наростити якісний м’язовий рельєф, який матиме красивий візуал і венозність.

Особливості курсу оксандролону

Під час курсу необхідно дотримуватися певних вимог.

  1. Стероїд оксандролон продається у вигляді таблеток, стандартна доза приймання становить 3-5 таблеток на добу. Допустимо вжити добову дозу за один раз.
  2. Курс оксандролону загалом триває близько 8 тижнів. За цей час стероїд надасть максимальний результат.
  3. Оксандролон як соло курс може відігравати роль «переходу» між комбінованими курсами анаболічних стероїдів. Це допомагає зберегти м’язовий об’єм, набраний під час інших циклів.
  4. Оксандролон гарантує відсутність ароматазації та гінекомастії.

До того ж залишки стероїду після завершення курсу швидко виходять з організму, тому оксандролон часто використовується для того, щоб швидко набрати м’язову масу перед змаганнями.

Протипоказання для приймання оксандролону та самолікування

Слід зазначити, що прийняття препарату потрібно обов’язково координувати з тренером або вашим лікарем. Він має оцінити стан здоров’я та визначити, чи безпечний цей препарат саме для вас. Самостійне приймання оксандролону та будь-яких анаболічних стероїдів може призвести до виникнення значних проблем зі здоров’ям, спровокувати ускладнення тих хвороб, які мав спортсмен до вживання анаболіків.

Оксандролон не можна приймати людям, які хворіли на онкологію, або мають захворювання сердечно-судинної системи, нирок та печінки. Також варто бути обережними людям, які мають вади психологічного характеру. В цьому випадку приймання оксандролону як в соло-курсі, так і в комбінації може спровокувати депресію, спонтанні зміни настрою, нервові зриви, створити проблеми зі сном.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg