Головна
ARCHE NOVA допоможе з ремонтом системи водовідведення Охтирки Печать
Автор Админ   
13.09.2023 г.



Відповідно до угоди – в Охтирці замінять 228 м каналізаційного колектора.

До нашої громади у рамках розширення співпраці та ефективної взаємодії прибули представники благодійної організації arche noVa e.V. – давні та надійні друзі Охтирки. 

Предметом зустрічі стала нова ініціатива, спрямована на налагодження стабільної роботи комунальної сфери, а саме – ремонту аварійної ділянки каналізаційного колектора з санацією, загальною довжиною 228 метрів, що знаходиться між вул. Незалежності та вул. Парковою. 

Якість роботи ДП «ВОДООЧИСТКА» має безпосередній вплив на якість життя більшості жителів нашої громади. Працівники підприємства працюють безперебійно, виконуючи десятки завдань, що не завжди помітні, але важливі. Вони вимушені працювати на межі своїх можливостей, адже стикаються з наслідками рашистського вторгнення - пошкодженими комунікаціями та іншими поточними аваріями та поривами, які потрібно ліквідовувати. Реконструкція каналізаційного колектора дозволить підвищити надійність усієї каналізаційної системи міста, що зменшить негативний вплив на довкілля промислових та житлово-комунальних об’єктів.

З цією метою сьогодні було укладено тристоронній договір між представництвом «ARCHE NOVA» в Україні в особі керівника Дмитра Дріждж, Охтирською міською радою в особі голови Павла Кузьменка та ДП «Водоочистка» ТОВ «ВОДОТОРГПРИЛАД» в особі виконуючого обов’язки директора Миколи Овчарика.

Висловлюємо глибоку вдячність «ARCHE NOVA» за системну неоціненну допомогу! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки критичної інфраструктури Охтирської громади!

ДОВІДКОВО: допомога з боку з arche noVa e.V. надається за фінансової підтримки Уряду Німеччини Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ).