Головна
Всеукраїнська платформа підтримки ментального здоров?я підлітків — Розквітай Печать
Автор Админ   
12.09.2023 г.



Команда Klitschko Foundation запускає проєкт, який допоможе українським підліткам справлятись з тривожністю та стати стійкішими в умовах війни.

Вже півтора року ми живемо в іншій реальності: втрачаємо близьких людей, відмовляємось від багатьох звичних нам речей та вчимось планувати своє життя в умовах невизначеності. Все це негативно впливає на наше ментальне здоров?я. Як наслідок ми частіше відчуваємо тривогу, виснаженість та небажання щось робити. Підлітки в особливий спосіб вразливі до подібних явищ. У віці 14-16 років вони обирають ким хочуть стати та будують плани на майбутнє. Саме тому важливо, щоб їхня психіка не була травмованою і дозволила їм мріяти, планувати та відкривати для себе світ.

Команда Klitschko Foundation працює з підлітками та дітьми вже 20 років. “Коли ми зрозуміли весь масштаб проблеми, яка виникла через повномасштабнеповномастабне вторгненнявторгення, одразу розпочали фандрайзити кошти та розробляти цей проєкт. Розквітай — унікальний безпечний простір, де кожен підліток буде почутим та отримає багато нових та корисних знань” — ділиться директорка фонду, Ангеліна Осадча.

Спеціально розроблена програма спрямована на те, щоб підлітки змогли аналізувати свій стан, розрізняли свої емоції та потреби тапотребита дізнались про ментальні виклики і як з ними боротись. 

Зараз відкрита реєстрація на табір у м. Закопане, де підлітки навчаться бути стресостійкими, освоять нові техніки для заспокоєння тіла та розуму, а також зможуть перезавантажитися та пізнати себе глибше. 

Реєстрація за посиланням: https://vse.ee/rozkvitayproject 

Окрім табору, всі бажаючі зможуть пройти онлайн-курс, який буде доступний на початку жовтня на платформі Impactum.