Головна
На Сумщині проведуть в останню путь трьох захисників Печать
Автор Админ   
12.09.2023 г.



12 вересня на Сумщині прощаються з військовими Володимиром Глупаком та Володимиром Глобіним. 13 вересня в останню путь проведуть Валерія Майбороду.

Про це повідомив т.в.о начальника служби зв'язків з громадськістю Сумського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Варуха.

Матрос Володимир Глупак, 1995 р. н., був оператором протитанкового відділення. Загинув 5 вересня 2023 року поблизу села Новомайорське на Донеччині, внаслідок отриманих поранень через артобстріл. Поховають Володимира Глупака на місцевому кладовищі.

Старший сержант Володимир Глобін, 1978 р.н., загинув 26 серпня 2023 року, під час виконання бойового завдання поблизу села Роботине Запорізької області. Прощання відбудеться у Лебедині в церкві Успіння Пресвятої Богородиці. Поховають військового на міському кладовищі.

Солдата Валерія Майбороду, 1984 р. н., поховають 13 вересня у Білопільській громаді. Він був стрільцем-помічником гранатометника. Валерій Майборода загинув 3 вересня 2023 року поблизу селища Новоселівське Сватівського на Луганщині.