Головна
В ОВА обговорювали питання розвитку Охтирки Печать
Автор Админ   
12.09.2023 г.



Начальник Сумської ОВА Володимир АРТЮХ провів нараду з питань розвитку територій Охтирського району

Участь у нараді взяли заступники голови Сумської обласної державної адміністрації, народний депутат України Микола ЗАДОРОЖНІЙ, керівник Охтирської районної військової адміністрації Леонід КЛИЗУБ, голова Охтирської громади Павло КУЗЬМЕНКО.

У ході наради були розглянуті питання безпеки та оборони, реалізації програми єВідновлення, підготовки до нового опалювального сезону.

Також обговорили проєкт будівництва об'їзної дороги для Охтирки. Він важливий для багатьох громад району, як у економічному, так і у соціальному плані.

Охтирський район, у порівнянні з іншими, значно «просідає» у питаннях підтримки сил безпеки та оборони, Охтирська громада – у обробці заявок на компенсацію за пошкоджене та зруйноване житло по програмі єВідновлення.

Дуже повільно вирішуються питання щодо підготовки Охтирської ТЕЦ до нового опалювального сезону. У тому числі і ті, які стосуються забезпечення підприємства альтернативними джерелами живлення.

«Конструктивний діалог і об’єднання задля Перемоги та розвитку – це спільне завдання усіх гілок влади. Усі особисті амбіції мають залишитись у минулому. Тільки так зможемо не допустити повторення 24 лютого і назавжди перемогти ворога. Тільки так ми зможемо відновити Сумщину і Україну», – підкреслив Володимир Артюх.