Головна
На Охтирщині поліцейські затримали чоловіка за умисне вбивство співмешканки Печать
Автор Админ   
06.09.2023 г.



Удар ножем виявився для жінки летальним, причиною події стала звичайна побутова сварка.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за даним фактом та вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненому.

Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення про вбивство у одному із сіл Охтирського району. Для з’ясування обставин події за адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом райвідділу. На місці події правоохоронці виявили тіло 41-річної жінки з явними тілесними ушкодженнями.

У подальшому поліцейські встановили, що напередодні між загиблою та її 47-річним співмешканцем виникла суперечка на побутовому ґрунті. Під час конфлікту чоловік не стримав агресії та завдав удар ножем у груди жінці, від чого остання померла на місці події. Також встановлено, що обидва учасника конфлікту перебували у стані алкогольного сп'яніння.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.