Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Охтирські спортмени повернулись з перемогою
Охтирські спортмени повернулись з перемогою Печать
Автор Редактор   
30.08.2023 г.



З 21 по 27 серпня в угорському місті Дьор відбувся чемпіонат світу з карате-до С.К.І.Ф. У складі збірної команди України були і представники з Охтирки – тренер Вячеслав НЕСТЕРЕНКО та спортсмени В’ячеслав КОПИЛ і Андрій БІЛОУС.

Спортсмени з Охтирки повернулися з перемогою, виборовши одну срібну та одну бронзову медалі, повідомив сайт Охтирської міської Ради.

В’ячеслав КОПИЛ трохи поступився спортсмену зі Швеції, однак став бронзовим призером чемпіонату в категорії куміте серед чоловіків.

11-річний Андрій БІЛОУС в категорії куміте серед юнаків посів другу сходинку п’єдесталу пошани.

– Коли оголошували результат, я відчув і радість, і гнів, бо не зайняв перше місце, – ділиться враженнями Андрій. – Буду старатися ще більше, докладатиму максимум зусиль, щоб наступного разу стати першим.

Слід зазначити, що цей Чемпіонат – це рівень олімпійських ігор в світі карате. На змагання у Дьор з’їхалися спортсмени з майже 50 країн, понад 1500 учасників, тому надзвичайно круто, що наші охтирчани стали посіли призові місця. Наше місто – традиційно дуже сильне в бойових мистецтвах.

– Цю перемогу ми присвячуємо місту-герою Охтирці, – говорить В’ячеслав КОПИЛ. – Ми дуже старалися не підвести рідне місто і показати гарний результат. Цей успіх є символічним, доводить силу української нації та вдячність ЗСУ за можливість розвивати спорт.

Команда з Охтирки висловлює щиру вдячність за підтримку спорту міському голові Павлу КУЗЬМЕНКУ, який після такої важливої перемоги вручив спортсменам подарунки та висловив щиру вдячність.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg