Головна
ФК Нафтовик вийшов у фінал Кубка Сумщини Печать
Автор Админ   
25.08.2023 г.



Охтирчани перемогли у півфіналі кубка Сумської області з футболу 

23 серпня в Охтирці відбувся другий півфінальний матч кубка Сумської області з футболу. Команди-учасниці – "Нафтовик" з Охтирки та "Явір" з Краснопілля – та арбітри матчу вийшли на поле з прапорами на плечах. Гра почалась з вітання "Слава Україні! Героям слава!".

"Явір" (вони на гру вийшли у салатовій формі) попередню гру з "Нафтовиком" тримався до кінця матчу. Краснопільці пропустили єдиний гол під кінець гри. У кубковому матчі гості пів години оборонялися і навіть доходили до воріт "Нафтовик". Проте пропустили перший гол на 27-й хвилині гри, а на перерву команди пішли за рахунку 4:0 на користь "Нафтовика". Голи у першому таймі забили Антон Шаповаленко, Олександр Лапін, Сергій Бабинін та Олександр Васильченко.

У другому Олександр Васильєв оформив дубль. Тож гра завершилась з рахунком 6:0 на користь "Нафтовика".

"Половину першого тайму досить непогано зіграли, контролювали м’яч. Але такий досить дурний (можна сказати) гол. І після того, напевно, морально посипались", — вважає гравець ФК "Явір" Владислав Мартиненко.

За словами тренера ФК "Нафтовик" Віталія Бали, його команда розраховувала лише на перемогу. "Це півфінал. Наступна гра з ними буде вже на наступному тижні в чемпіонаті. Це кубкова гра і нам залишалось зробити один крок до виходу в фінал. Ми це сьогодні зробили", — сказав тренер.

У фіналі "Нафтовик" зустрінеться з "Велетнем" з Глухова, який у першому півфінальному матчі мінімально – 1:0 – переміг "Україну" з Токарів.

Джерело: Суспільне Суми