Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Новий мультяшний випуск про вікінгів Pub Kings від Pragmatic Play
Печать
22.08.2023 г.

Новий мультяшний випуск про вікінгів Pub Kings від Pragmatic Play



Жодний вдалий похід не залишався серед вікінгів без святкування, тож нова гра презентує, як розважалася давня войовнича нація. “Королі пабів” - це розважальний слот, виконаний у стилі мультиплікації, який має сітку 5х4 та 20 платіжних смуг. Тут діє віддача 96.08 та висока волатильність.

При цьому, тут гарний вибір сум ставок, від 0.20 до 240 монет на спін та пропонується можливість купити бонусні оберти за х100 від ставки. А, постійне відвідування пабу вихідними може принести до х5000 від ставки. Тож, гру варто спробувати на безкоштовних версіях Elslots казино, де є новий софт, популярні розробки та багато інших сертифікованих моделей.

Заробляти кошти або кредити можливо, як на базовому рівні, так і на бонусах. До речі, серед останніх варто відзначити випадкові призи та фріспіни. Тож, у гравців є унікальна можливість потрапити до території вікінгів на своїх умовах та насолодитися чудовою медовухою.

Загальна інформація про гру: сюжет, символи та винагороди

Pub Kings має жваву атмосферу та відправляє гравців до веселого бару, де вікінгам наливають великі порції меду та вітають їх з успішними набігами. На тлі консолі зображено чудовий краєвид із річкою, скелями та пабом. Виплати рахуються за 3, 4 або 5 однакових символів наступних типів:

  • 10, J, Q, K і A - осередки, що сплачують менш за всі інші, але максимальні множники в них х5 або х15;
  • Дівчина з рудим волоссям та косами, х2, х5 або х25;
  • Воїн-юнак із шоломом надає від х2.5 до х50;
  • Вікінг з рудою бородою та ірокезом збільшує профіт у 3.5, 10 або 75 разів;
  • Заступник ватажка зі зв’язаними вусами має х5 - х100;
  • Лідер угруповання вікінгів сплачує х7.5, х25 чи х150 до ставки;
  • Окремим символом є скатер у вигляді Золотої монети вікінгів.

Хоча, основний та бонусний раунди не можуть похизуватися наявністю диких зображень, “Золотий вікінг” має можливість запустити безкоштовні оберти. При цьому, іконка Розкиду з’являється лише на 1, 3 або 5 котушках. Також, автомат можливо запускати, як з мобільного пристрою, так і з настільного комп’ютера.

Додаткові можливості здобути призи: випадкові падіння та фріспіни



Скатер може бути залучений не лише для запуску “вільних обертань”, але й у режимі випадкових виплат. Тож, за наявності 2 розкидних малюнків, “Королі пабів” пропонують нагороди 1-7 рівнів. Це різні множники, які рахуються за окремими умовами та на відповідних барабанах. Наприклад, котушка 1 має виплати х10 - х5000 за 1-7 варіант винагороди. 

Далі йдуть, авжеж безкоштовні спіни, що запускаються за наявності 3 і більше “Золотих вікінгів”. На цьому рівні гравці опиняються всередині пабу, у компанії друзів та отримують 10 фріспінів. Опція випадкових множників також бере участь. Тобто, найбільш оплачувані вікінги приноситимуть винагороди різного рівня. 

Окремо, до вікінгів додаються позначки глечиків, що збираються на спеціальних лічильниках. Вікінг, що заробляє більше глечиків, є фінальним призом безкоштовних обертів. Навіть, якщо гравець зібрав кілька різних варіантів глечиків та вікінгів, йому сплачується найбільший показник з усіх наявних. І, на завершення, фріспіни можливо придбати окремо, якщо є зайві х100 від ставки. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg