Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Важливо arrow Найцікавіші літні прем'єри слотів у 2023 році
Печать
17.08.2023 г.

Найцікавіші літні прем'єри слотів у 2023 році

Висока конкуренція на ринку азартних розваг змушує великі компанії, що займаються розробкою сучасних онлайн-слотів, буквально щомісяця звітувати про нові проекти, які невдовзі поповнять каталоги гральних закладів. Темп настільки високий, що деякі з них залишаються поза увагою гравців, хоча і варті більше детального розгляду. 

Hugo Legacy від PlayNGo

10 серпня відбулася прем'єра нового слоту від іменитого розробника, що стала частиною серії пригод про Хьюго. Шанувальники серії зустрінуть вже знайомих мультяшних персонажів, для яких розробники підготували нову цікаву історію. Слот являє собою не просто азартну гру, де необхідно буде збирати виграшні комбінації, але ще й повноцінний ігровий процес із персоналізованими символами - свої унікальні можливості матимуть одразу 5 героїв гри! Традиційно слоти від PlayNGo користуються популярністю серед українських онлайн казино, тим більше, що ігрові автомати україна сьогодні розглядає, як пріоритетний напрямок грального бізнесу в цілому.

Гру супроводжують і звичні бонусні функції. Наприклад, передбачена бонусна гра з безкоштовними обертаннями, виграшем у якій можна ризикнути та примножити його, а сам шлях до бонусу дещо нестандартний - гравець має зібрати від 35 до 50 зображень двох ігрових персонажів.



Pub Kings від Pragmatic Play

Ще один цікавий проєкт від Pragmatic Play, що потроху набирає популярність серед гравців. Слот відносить шанувальників азарту у скандинавську епоху, де пропонує підняти келих пива зі справжніми вікінгами. Набір функцій у грі доволі стандартний, проте у виконанні Pragmatic Play все завжди працює збалансовано та цікаво - ігровий барабан у форматі 5х4, раунд с з безкоштовними обертаннями та скаттер символи, що допомагають будувати виграшні комбінації частіше. 

Гра має приємний музичний супровід, який доповнює атмосферу, а також можливість окремо придбати путівку у бонусний раунд. Додавання такої опції стало досить розповсюдженим останнім часом. До речі, у серпні 2023 року студія анонсувала ще два слоти - Forge of Olympus та Mustang Trail.

Green Chilli 2 від Booongo

Презентований у серпні цього року сиквел Green Chilli став дійсно довгоочікуваним слотом від розробника. Як і в першій частині, на гравця тут чекає весела атмосфера мексиканського свята, приправлена цікавими деталями:

  • Безкоштовні обертання з символами, що переміщуються;
  • Можливість виграти кілька видів джекпоту;
  • Символи-множники виграшу.

Словом, свіжий слот від Booongo знову робить впевнену заявку на те, що стати новою улюбленою розвагою на довгий час.



Savage Buffalo Spirit Megaways від BGaming

Анонсований на кінець серпня слот від BGaming використовує технологію Megaways, що так подобається усім прихильникам сучасних слотів. У якості ігрових символів тут використані зображення тварин, найсильнішим з яких є буйвіл - його випадіння гарантує множник виграшу х2. 

До стандартних ігрових барабанів тут додано ще один горизонтальний - він збільшуватиме кількість можливих виграшних комбінацій, а під час бонусного раунду множники можуть досягати х25, тож новий слот обіцяє стати досить прибутковою грою, попри те, що в описі волатильність зазначена, як дуже висока. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg