Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Діамантовий рай у новому випуску Diamond Cascade від Pragmatic Play
Печать
17.08.2023 г.

Діамантовий рай у новому випуску Diamond Cascade від Pragmatic Play



Справжньою перлиною серед розробників гральних консолей є компанія Pragmatic Play. Фахівці цієї студії постійно роблять ставку на спрощення ігрового процесу, тільки необхідні функції та гарний дизайн. Це стосується і її новинки, яка була представлена широкому загалу 31 липня 2023 року - Diamond Cascade.

Цей слот має поле 5х5 та 50 платіжних смуг, по яких розкидаються винагороди. До того ж тут панує висока дисперсія та мінливі показники віддачі. Цифри змінюються від 96.02 до 96.14%, але це залежить від того, які додаткові осередки вирішить активувати гравець, наприклад ставку Анте. У будь-якому разі, гру необхідно протестувати і, в цьому допоможе українське казино з постійним доступом до широкого переліку сертифікованих слотів. 

Щоб увійти в гру, потрібно лише 0.20 - 240 кредитів. Але, Анте збільшить показник на 25%, додавши шансів на запуск безкоштовних турів. При цьому, загальний виграш може сягати х8000 до ставки, тож ці витрати цілком виправдані.

Візуал та грошові винагороди



Якщо десь і існує країна діамантів та дорогоцінного каміння - це у Diamond Cascade, тому що всі зображення тут пов’язані з цією тематикою. Атмосферу підживлює спокійний та мелодійний саундтрек, який перетворюється на сучасну музику за умови активації бонусу. Щодо виплат, тут панують такі розцінки:

  • Жовта та Синя порода мають х0.1 - х.06 за 3-5 малюнків;
  • Зелені та Фіолетові копалини мають максимальне значення х1;
  • Зелений та Жовтий трикутники збільшують ставку від х0.2 до х3;
  • Синє каміння у вигляді ромба має х0.35 - х4;
  • П’ятикутник зеленого кольору сплачує до х6 за 5 іконок;
  • Фіолетове каміння з шести кутів сплачує х0.6 - х8;
  • Сьомикутник блакитного кольору має максимум х12.5;
  • Червоне коло збільшує ставку від 1.25 до 20 разів;
  • Дикі та символи Розкиду активують бонусні опції без додаткових винагород.

З приводу графіки, варто відзначити гарне оформлення всіх коштовностей, які з’являються на барабанах. До того ж слот легко працює на екранах смартфонів та настільних комп’ютерів. При цьому, гра безперешкодно тестується у демо-версії.

Додаткові функції Каскадних діамантів

Коштовна консоль про діаманти відрізнилася лише двома бонусними іграми. І, в першу чергу, це рівень із каскадними падіннями, де комбінації починають рахуватися від 5 символів і більше. Головне, щоб камені мали один колір та огранку, а з’явитися вони можуть у будь-яких площинах - горизонтальній або вертикальній.

Додатковою перевагою Color Tumble є наявність фонових кластерів, які здатні продовжити каскади до повного їх видалення з сітки. Також, тут працюють додаткові множники. Тобто, за кожні 20 іконок одного типу, гравець буде отримувати +х1. Якщо, “кольорові каскади” задіяні під час базового рівня, множення скидаються між спінами.

Далі, йде рівень фріспінів, який активується мінімум трьома Розкидами. Зробивши вдалий кидок, гравець отримує 15 обертів, під час яких задіюються “кольорові каскади” з множниками, що не скидаються. До того ж якщо за додаткові скаттери можливо отримати від 5 до 15 фріспінів. І, на завершення, бонус з обертаннями можна придбати за х100 від ставки.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg