Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Охтирці знов пообіцяли об'їзну дорогу
Охтирці знов пообіцяли об'їзну дорогу Печать
Автор Админ   
11.08.2023 г.



Голова Сумської ОВА пообіцяв попрацювати над питанням об’їзної дороги для Охтирки

Днями в Охтирці відбулася нарада за участю представників східного підрозділу «Укрнафти» з головою Сумської обласної військової адміністрації Володимиром АРТЮХОМ, міським головою Охтирки Павлом КУЗЬМЕНКОМ, головою Охтирської районної військової адміністрації Леонідом КЛИЗУБОМ та головою Чернеччинської сільської громади Романом БУБЛИКОМ. 

Мета зустрічі – окреслити майбутню тактику співпраці в напрямку ремонту доріг на території Охтирського району та стратегію на найближчі роки – шляхом розробки та підписання Меморандуму між СОВА та «Укрнафтою». 

Зацікавлені всі: і нафтодобувна компанія, і державна влада, і органи місцевого самоврядування, і населення. 

«Ми з вами потиснули один одному руки і я сказав, що буду робити для Охтирки все, - сказав Володимир АРТЮХ, звертаючись до Павла КУЗЬМЕНКА. – Головне, щоб був результат. Я поставив завдання до вересня закінчити програму планування ремонту доріг Сумщині на 2024 рік. До цього періоду ми зустрінемося і детально попрацюємо над питанням об’їзної дороги», - домовився на найближчу перспективу Володимир АРТЮХ. 

Нагадаємо. Ще міський голова Ігор АЛЄКСЄЄВ обіцяв з закінченням довгого будівництва ЦРЛ всі сили віддати питанню об'їзної. Але не склалося. Вже за каденції Павла КУЗЬМЕНКА пообіцяв допомогу нардеп М.Задорожній.  Зробили 1 км дороги в напрямку Дамби, почали домовлятись з «Укрнафтою», Чернеччинською сільрадою. Все було якось важко та ще й розпочалось повномасштабне вторгнення.

Це вже чергове повернення до дуже важливої для м.Охтирка проблеми. Сподіваємось на краще.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg