Головна
Охтирці знов пообіцяли об'їзну дорогу Печать
Автор Админ   
11.08.2023 г.



Голова Сумської ОВА пообіцяв попрацювати над питанням об’їзної дороги для Охтирки

Днями в Охтирці відбулася нарада за участю представників східного підрозділу «Укрнафти» з головою Сумської обласної військової адміністрації Володимиром АРТЮХОМ, міським головою Охтирки Павлом КУЗЬМЕНКОМ, головою Охтирської районної військової адміністрації Леонідом КЛИЗУБОМ та головою Чернеччинської сільської громади Романом БУБЛИКОМ. 

Мета зустрічі – окреслити майбутню тактику співпраці в напрямку ремонту доріг на території Охтирського району та стратегію на найближчі роки – шляхом розробки та підписання Меморандуму між СОВА та «Укрнафтою». 

Зацікавлені всі: і нафтодобувна компанія, і державна влада, і органи місцевого самоврядування, і населення. 

«Ми з вами потиснули один одному руки і я сказав, що буду робити для Охтирки все, - сказав Володимир АРТЮХ, звертаючись до Павла КУЗЬМЕНКА. – Головне, щоб був результат. Я поставив завдання до вересня закінчити програму планування ремонту доріг Сумщині на 2024 рік. До цього періоду ми зустрінемося і детально попрацюємо над питанням об’їзної дороги», - домовився на найближчу перспективу Володимир АРТЮХ. 

Нагадаємо. Ще міський голова Ігор АЛЄКСЄЄВ обіцяв з закінченням довгого будівництва ЦРЛ всі сили віддати питанню об'їзної. Але не склалося. Вже за каденції Павла КУЗЬМЕНКА пообіцяв допомогу нардеп М.Задорожній.  Зробили 1 км дороги в напрямку Дамби, почали домовлятись з «Укрнафтою», Чернеччинською сільрадою. Все було якось важко та ще й розпочалось повномасштабне вторгнення.

Це вже чергове повернення до дуже важливої для м.Охтирка проблеми. Сподіваємось на краще.