Головна
В області відзначили роботу з молоддю міськради Охтирки Печать
Автор Админ   
10.08.2023 г.



Голова Сумської ОВА вручив грамоту начальниці відділу молоді та спорту Охтирської міської ради Світлані Долгановій

На Сумщині відбувся обласний молодіжний форум «В єдності наша сила: Сумщина»

Відкрив молодіжний форум начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

З нагоди Дня молоді в Україні, що відзначатиметься 12 серпня, Володимир Артюх побажав молоді Сумщини досягти максимальних результатів у всіх починаннях – у спорті, мистецтві, науці, техніці – на благо Перемоги України та її відродження.

Володимир Артюх вручив Подяки Міністерства молоді та спорту України начальника відділу молодіжної політики Сумської міської ради Тетяні Сахнюк, спеціалісту з питань молодіжної політики та оздоровлення відділу культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької міської ради Ірині Галат.

А також з нагоди Дня молоді очільник області відзначив грамотою голови Сумської ОВА головного спеціаліста відділу у справах молоді управління молоді та спорту Сумської ОВА Ірину Величко, керівника вокального колективу комунального закладу «Сумський палац дітей та юнацтва» Марину Вілітченко, начальника відділу молоді та спорту Охтирської міської ради Світлану Долганову та бібліотекара з інформаційних технологій Тростянецької публічної бібліотеки Альону Корнієнко. 

Також в рамках заходу відбувалися презентація цифрової платформи ЮНІСЕФ «U-Report», представлення оновленого складу обласної молодіжної ради тощо.