Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Район arrow В Чернеччині поховали солдата Володимира Ткаченка
В Чернеччині поховали солдата Володимира Ткаченка Печать
Автор Админ   
28.07.2023 г.



На Охтирщині в с.Чернеччина поховали солдата Володимира Миколайовича Ткаченка

Село Чернеччина на Охтирщині попрощалося з солдатом Володимиром Ткаченком. Стрілець-санітар мотопіхотного відділення 1987 року народження загинув 22 липня, виконуючи бойове завдання,  поблизу Богданівки Донецької області. Чоловік у складі евакуаційної групи потрапив під обстріл під час транспортування пораненого.



Володимира Ткаченка відспівали вдома, на вулиці Готеляка в селі Чернеччина. Односельці живим коридором проводжали в останню путь земляка-воїна.

“Рідня його тут була, він сам з міста Охтирка, у школі він в нас не вчився. Хотіли його поховати на Алеї Слави, а рідні забажали, тому що вони тут проживають, тому поховання в нас в селі Чернеччина”, пояснив мешканець Сергій Івах.

“Гарний був друг, гарна людина. Роботяща людина була. Ніколи нікого не ображав. Золота людина була. На війну пішов  2023 року”, - розповів друг Євгеній Шаповал.

“Він сам з міста Охтирка, тут він проживав із дівчинкою. У нього немає ні батьків, нікого, він сирота. Зустрічався з нашою односельчанкою”, - пояснила жителька Надія Коротка.

Поховали Володимира Ткаченка на сільському кладовищі в Чернеччині.

Джерело: Суспільне 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg