Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow На Охтирщині перед судом постане чоловік за збут наркотичних засобів
На Охтирщині перед судом постане чоловік за збут наркотичних засобів Печать
Автор Админ   
27.07.2023 г.



Слідчі відділення поліції №1 (м. Тростянець) Охтирського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 29-річного мешканця м. Суми, що займався незаконним збутом наркотичних засобів.

У в кінці травня 2023 року правоохоронці перебуваючи на службі  на одному із блокпостів району зупинили автомобіль для перевірки документів. Під час спілкування з поліцейськими водій поводив себе підозріло. У ході огляду автомобіля чоловіка працівники поліції виявили та вилучили 14 поліетиленових пакунків обмотаних ізоляційною стрічкою з «PVP-сіллю». Зловмисник пояснив, що зберігав наркотики з метою збуту.

Окрім цього, у ході досудового розслідування, під час аналізу інформації з мобільного телефону підозрюваного, правоохоронці встановили та задокументували п'ять епізодів збуту з «PVP-солі» зловмисником на території обласного центру шляхом здійснення «закладок».

За клопотанням слідчого підозрюваному судом було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Наразі слідчими під процесуальним керівництвом прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано обвинувальний акт до суду. Тепер зловмиснику за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» може загрожувати покарання до десяти років позбавлення волі.

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg