Головна
На Охтирщині перед судом постане чоловік за збут наркотичних засобів Печать
Автор Админ   
27.07.2023 г.



Слідчі відділення поліції №1 (м. Тростянець) Охтирського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 29-річного мешканця м. Суми, що займався незаконним збутом наркотичних засобів.

У в кінці травня 2023 року правоохоронці перебуваючи на службі  на одному із блокпостів району зупинили автомобіль для перевірки документів. Під час спілкування з поліцейськими водій поводив себе підозріло. У ході огляду автомобіля чоловіка працівники поліції виявили та вилучили 14 поліетиленових пакунків обмотаних ізоляційною стрічкою з «PVP-сіллю». Зловмисник пояснив, що зберігав наркотики з метою збуту.

Окрім цього, у ході досудового розслідування, під час аналізу інформації з мобільного телефону підозрюваного, правоохоронці встановили та задокументували п'ять епізодів збуту з «PVP-солі» зловмисником на території обласного центру шляхом здійснення «закладок».

За клопотанням слідчого підозрюваному судом було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Наразі слідчими під процесуальним керівництвом прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано обвинувальний акт до суду. Тепер зловмиснику за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» може загрожувати покарання до десяти років позбавлення волі.