Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Охтирські правоохоронці повернули чоловікові викрадений у нього мобільний телефон
Охтирські правоохоронці повернули чоловікові викрадений у нього мобільний телефон Печать
Автор Админ   
25.07.2023 г.



Жінка, скориставшись слушним моментом, скоїла крадіжку мобільного телефону у свого знайомого. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисниці та повернули втрачене власнику.

До поліції звернувся 61-річний місцевий мешканець, який повідомив, що декілька днів тому у нього викрали мобільний телефон. Останнього разу він його бачив у своїй квартирі, але як відомо, в той період часу в нього перебували знайомі.

Після проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що на початку липня 2023 року до його квартири в гості приходила його знайома 52-річна місцева мешканка. Після спільного розпивання алкогольних напоїв потерпілий ліг спати, а підозрювана скориставшись нагодою викрала його мобільний телефон, сховала до своєї сумочки та покинула квартиру. 

В подальшому викрадений «гаджет» остання збиралася використовувати як власний мобільний телефон. Однак правоохоронці встановили її причетність до вчинення злочину, вилучили викрадений телефон та повернули його власнику.

Слідчими Охтирського районного відділу поліції за вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) та вже повідомили зловмисниці про підозру.

 

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg