Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Район arrow Великописарівська громада отримала авто від благодійників з Норвегії
Великописарівська громада отримала авто від благодійників з Норвегії Печать
Автор Админ   
25.07.2023 г.



Приблизно 4 тис. км. подолали авто з Норвегії до сел. Велика Писарівка в Україні.

Передала автомобілі на Великописарівщину спілка ARCTIC CIRCLE CAR HELP TO UKRAINE (Magne Damsgård, Olav Nyjordet, Mykyta Konovalov та Mahammed Kholo).

Подаровані автомобілі  було відремонтовано в майстернях кафедри автослюсарства Старшої Школи Полярного кола (Polarsirkelen High School),що у місті Мо-і-Рана місцевим вчителем та його учнями. До проєкту долучилися учні, які самі постраждали від війни в Сирії, і наразі мають бажання допомагати людям, які потерпають від жахливої війни в Україні. 



Автомобілі вже зовсім скоро будуть забезпечувати послугами мешканців прикордонної громади.

Зокрема, молодіжний простір «Тримай» з його «мобільною майстернею» завдяки VW Touran, стануть ще частішими гостями в селах громади та зможуть провести масу цікавих заходів для дітей та молоді. 

Завдяки невеличкому фургончику Ford Connect є можливість запустити ще один проєкт «Бібліотека на колесах».

Великописарівська громада висловила окрему подяку за супутню гуманітарну допомогу, адже норвежці передали автомобілі, наповнені доверху купою корисних речей медичного, гігієнічного та технічного призначення, серед яких потужний генератор від громади міста Му-і-Рана для забезпечення енергетичних потреб мешканців прикордоння.

Джерело: Великописарівська територіальна громада 

 

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg