Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow В Охтирці правоохоронці затримали наркозбувача
В Охтирці правоохоронці затримали наркозбувача Печать
Автор Админ   
19.07.2023 г.



Поліцейські викрили 35-річного місцевого жителя, який займався збутом психотропних речовин шляхом розкладання так званих «закладок».

Наразі слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру та продовжують документувати інші епізоди його злочинної діяльності. 

Співробітники Охтирського районного відділу поліції під час проведення профілактичного відпрацювання території обслуговування з метою виявлення осіб, що здійснюють розповсюдження наркотичних та психотропних речовин отримали інформацію, що до вказаної незаконної діяльності може бути причетний один з місцевих жителів. 

Провівши ряд оперативних заходів правоохоронці впевнилися в достовірності отриманої інформації та як результат затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час проведення особистого обшуку у чоловіка вилучили 32 згортки обмотані ізоляційною стрічкою з особливо небезпечною психотропною речовиною «PVP», а також мобільний телефон з інформацією щодо розміщення наркотовару. 

На даний час зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», а також вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg