Головна
Міський голова Охтирки ділився досвідом на конференції з демократичного врядування Печать
Автор Админ   
04.07.2023 г.



Міський голова Охтирки ділився досвідом відновлення та розвитку громади під час війни на конференції з демократичного врядування

Ключове питання 8 Міжнародної конференції з демократичного врядування - відбудова, тому комунікація відбувалася навколо теми війни, руйнувань, пошуку та реалізації ефективних рішень для поточного й майбутнього відновлення/модернізації міст, регіонів і всієї країни. 

Для цього очільники громад, представники центральної влади - Офісу Президента, Кабінету міністрів, Верховної Ради, а також делегати міжнародних організацій, посли іноземних країн та представники громадянського суспільства зібрались в Києві. 

Важливо знати, що у боротьбі з нашим ворогом, ми маємо надійних партерів, і саме консолідованими зусиллями вже долаємо наслідки агресії рф - не чекаючи завершення війни. 

Міського голову Охтирки Павла КУЗЬМЕНКА запросили поділитися досвідом стосовно кращої практики відновлення у період війни та плану дій розвитку громади. 

Для учасників конференції особливо важливо перейняти кращий досвід колег, а враховуючи те, що на заході були присутні потенційні донори, презентовані амбітні проекти відбудови.