Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow В Охтирці чоловік постане перед судом за крадіжку гаманця
В Охтирці чоловік постане перед судом за крадіжку гаманця Печать
Автор Админ   
02.07.2023 г.



Скориставшись слушним моментом зловмисник зміг таємно заволодіти чужим гаманцем.

Така жадібність призвела до того, що за вчинення злочину доведеться відповідати перед судом. 

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 38-річний місцевий мешканець їхав у маршрутному таксі по одній з вулиць міста у справах. Коли автобус зупинився, щоб висадити пасажирів, зловмисник побачив з вікна, як у жінки випав гаманець. Останній одразу вибіг з громадського транспорту та підняв його. Однак замість того, щоб повернути його власниці, яка ще знаходилася в полі його зору, зловмисник привласнив його собі та швидко повернувся до маршрутного таксі.

Чоловік забрав з викраденого гаманця грошові кошти в сумі 8000 гривень та банківські картки потерпілої, а сам гаманець викинув в урну для сміття. Після чого, крадій вирішив розрахуватися однією з банківських карток у магазині. Спроба виявилася вдалою, але побоюючись бути викритим, зловмисник вирішив більше банківські картки не використовувати та викинув їх.

Після встановлення причетності чоловіка до вчинення злочину, правоохоронці вилучили в останнього частину грошових коштів та повернули потерпілій.

На даний час слідчі завершили досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та скерували до суду обвинувальний акт. За скоєне зловмиснику доведеться відповідати перед судом.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg