Головна
У Тростянці на Охтирщині чоловік постане перед судом за крадіжку ікон Печать
Автор Админ   
30.06.2023 г.



У м.Тростянець на Охтирщині чоловік вкрав ікони з приватного підприємства та натрапив на власницю

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду відносно місцевого мешканця, який намагався викрасти ікони.

До правоохоронці відділення поліції №1 (м. Тростянець) Охтирського районного відділу поліції на початку травня звернулася 40-річна жінка та повідомила, що з території її приватного підприємства намагаються здійснити крадіжку. Тоді на місце події було негайно направлено слідчо-оперативну групу.

У подальшому правоохоронці встановили, що 50-річний місцевий житель прийшов до території одного з приватних підприємств м. Тростянець, де знаходяться виробничі потужності, маючи на меті здійснити крадіжку. Проникнувши до приміщення прохідної, зловмисник виявив там дві ікони та вирішив їх поцупити, щоб продати, а грошові кошти витратити для власних потреб. 

Чоловік знайшов плед та, замотавши в нього викрадені ікони, покинув місце злочину. Однак на вулиці за територією підприємства крадій зустрів власницю викраденого майна, яка і викликала на місце пригоди поліцію. 

За вказаним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Наразі досудове розслідування завершено, слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури скерували обвинувальний акт до суду.

Відділ комунікації поліції Сумської області