Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Район arrow Випусник Чернеччинської школи здав НМТ з математики на 200 балів!
Випусник Чернеччинської школи здав НМТ з математики на 200 балів! Печать
Автор Админ   
28.06.2023 г.



Вітаємо Вівдиченка Максима, випускника 2023 року Чернеччинської ЗОШ І-ІІІ із отриманням найвищого результату НМТ з математики (учитель математики Лазаренко Л.В.).

За результатами основної сесії НМТ 200 балів з математики для Максима – це не випадковість, це наслідок сумлінної роботи протягом 11 років навчання у школі. Адже він справжній відмінник навчання: щорічно нагороджувався Похвальними листами «За високі досягнення у навчанні», отримав свідоцтво про повну загальну середню освіту з відзнакою та Золоту медаль, має Похвальні грамоти «За особливі досягнення» у вивченні математики, фізика і астрономії, біології і екології, хімії, фізичної культури, технологій. 

Щодо математики – це улюблений предмет хлопця, із вивченням якого він пов’язує своє подальше майбутнє. З 7 класу Максим посідав перші місця у Всеукраїнській учнівській олімпіаду саме з математики, був учасником ІІІ етапу (обласного) цього конкурсу. 

«Мені завжди було цікаво почути про якісь нові розробки, буду наполегливим і надалі, щоб здійснювати якісь наукові чи технічні прориви і відкриття»,говорить Максим.

Зараз у хлопця активна підготовка до вступу, адже планує навчатись у одному з українських вишів. Батьки випускника не мали сумнівів, що їх син складе НМТ і матиме найвищий результат.

Дякуємо колективу Чернеччинської ЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад освіти) Чернеччинської сільської ради за результативну роботу з дітьми.


 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg