Головна
У Тростянці усуватимуть недоліки ремонту доріг минулого року Печать
Автор Админ   
23.06.2023 г.



ДП «Дороги Сумщини» пообіцяли усунути недоліки неякісного ремонту в Тростянці. 

У Тростянці минулого року були проведені роботи з поточного дрібного ремонту комунальних доріг, найбільш пошкоджених важкою військовою технікою рф у період окупації. 

Роботи проводилися підрядною організацією, визначеною ДП "Дороги Сумщини" коштом резервного фонду державного бюджету, загальна вартість робіт склала 6,8 млн гривень. 

Але роботи проводилися неякісно, з порушенням всіх технологій та при несприятливих погодних умовах, асфальтобетон був неналежної якості, тому через 2-3 місяці дорожнє покриття на цих ділянках почало руйнуватися.

Комісією Тростянецької міської ради були заново обстежені всі дороги, направлені листи з доказами неякісної роботи до відповідних організацій, та після тривалих перемовин представники підрядної організації погодилися, що недоліки потрібно усунути. 

З метою обстеження цих недоліків до Тростянця приїжджали представники державного підприємства «Дороги Сумщини».

«Сьогодні ми обстежуємо ділянки, на яких у минулому році проводилися дорожні роботи, з метою виявлення дефектів. – розповів представник державного підприємства «Дороги Сумщини». - За результатами цього обстеження будуть складені відповідні акти, видані приписи щодо усунення цих дефектів. Запевняю, що хід робіт по усуненню цих недоліків буде нами контролюватися, а також ці роботи будуть проведені підрядною організацією безкоштовно». 

В Охтирці цього року ямковий ремонт дорожнього покриття пообіцяли на вулицях Сумська, Київська, Армійська, Перемоги.  Від минулорічного ремонту не залишилось і сліду на деяких вулицях, але в Охтирці комісію з виявлення дефектів не створювали.