Головна
На Охтирщині поліцейські затримали чоловіка за збут наркотиків Печать
Автор Админ   
16.06.2023 г.



Слідчі Охтирського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Охтирської окружної прокуратури повідомили про підозру 41-річному чоловіку у збуті наркотичного засобу, який він зберігав у себе вдома.

В ході проведення заходів щодо викриття та припинення незаконної діяльності осіб, які можуть бути причетні до вчинення наркозлочинів на території району, у тому числі збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, правоохоронцями було отримано інформацію, що мешканець одного із сіл може займатись такою діяльністю.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів та негласних слідчих дій отримана інформація підтвердилася. У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисник знаходячись за місцем проживання, за попередньою домовленістю зустрівся зі своїм знайомим та під час зустрічі продав останньому наркотичний засіб, а саме марихуану.

В ході проведення особистого обшуку поліцейські вилучили у чоловіка паперовий згорток з особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом, який останній зберігав також з метою збуту.

На даний час зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловіку вже повідомлено про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу) та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області