Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Нескорена Охтирка допомагає незламному Херсону
Нескорена Охтирка допомагає незламному Херсону Печать
Автор Админ   
10.06.2023 г.



Акція підтримки та допомоги херсонцям зібрала в Охтирці велику кількість необхідних речей і матеріалів. 

Колективи шкіл, дитячих садочків, лікарні, стоматполіклініки, Охтирського фахового коледжу СНАУ, представники релігійних громад міста, підприємці, містяни згуртувалися задля підтримки та перемоги. 

Засоби гігієни, рушники, постіль, вологі серветки, перев’язувальні матеріали, антибіотики, помпи для відкачування води, павербанки, гумові чоботи, човни, лікарські препарати, памперси, ковдри, одяг й багато інших необхідних речей – все це зібрали охтирчани, аби підтримати та допомогти херсонцям. 

Юні охтирчани передали своїм одноліткам у Херсонській області рюкзачки, які вони зібрали особисто і поклали туди не тільки необхідні речі, але й частинку тепла і любові.

Охтирський пивзавод вніс вагомий внесок, надавши 1 тону питної води, яка є надзвичайно цінною у такі часи. Охтирська лікарня допомогла ліками та засобами знезараження води. Колектив стоматполіклініки та спортивної школи разом з іншими містянами фасували та вантажили. Микола Данилюк, депутат міської ради, спільно з міським головою Павлом Кузьменком, який наразі знаходиться за межами міста, але постійно на зв’язку, координували й організовували спільно з працівниками міської ради збір й доставлення допомоги. Народний депутат Микола Задорожній разом з Олексієм Сугаком, ПрАТ «Сад», вирішили питання з транспортом та забезпечили пальним. 

Завантажена 22-тонна вантажівка, наповнена любов'ю та спільними зусиллями, вирушила до Херсона. 

Супроводжує її молодий лікар хірург-стоматолог Охтирської стоматологічної поліклініки Леонід Косенко. Дуже символічно, бо Леонід родом з Херсону, а дружина – охтирчанка.

Хочемо висловити щиру подяку всім, хто долучився до цієї неймовірної та переможної акції. Українці непереможні, коли об’єднані! 

Разом до Перемоги!

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg