Головна
Туризм і краєзнавство об'єднують дітей Печать
Автор Админ   
09.06.2023 г.



07 червня відділом освіти та КЗПО «ЦДТЮ «Палітра дитинства» Чернеччинської сільської ради було організовано та проведено туристсько-краєзнавчий зліт.

Участь у заході взяли 8 команд закладів загальної середньої освіти Чернеччинської сільської ради, який було проведено у формі інтелектуально-спортивно-розважального заходу.

Завдання поділялися на два етапи: краєзнавчий та туристичний.

Туристичний етап відбувся у формі практичного заняття, майстер-класу, який провели вихованці гуртка "Пішохідний туризм" (керівник гуртка Гаранжа Володимир Сергійович). 

Після презентації діти проходили смугу перешкод, тренувалися в’язати вузли, виконали такі туристичні вправи, як: маятник, траверс схилу, переправа по колодах з жердиною, купини, паралельні мотузки.

Було організовано арт-майстерню, де кожен учасник заходу мав змогу висвітлити любов до рідного краю та всієї України завдяки художньому образу.

Туристи-краєзнавці поласували смачною польовою кашею, знайшли нових друзів, отримали задоволення від спілкування у колі однодумців, здобули нові знання та навички у туристській справі і чекають таких змістовних та приємних активностей у новому навчальному році.

Щиро дякуємо Збройним Силам України за можливість створювати активне дозвілля для учнівської молоді! Дякуємо адміністраціям закладів освіти, керівникам команд-учасників зльоту, дітям та батькам за виховання здорового, активного, всебічно-розвиненого молодого покоління Чернеччинської громади.