Головна
Чернеччинська школа - приклад і призер на рівні Сумської області Печать
Автор Админ   
08.06.2023 г.



На Сумщині в квітні проведено ІІІ (очний) етап обласного конкурсу «На кращий опорний заклад загальної середньої освіти» у 2023 році. 

Серед 30 закладів освіти Сумської області ІІІ місце посіла Чернеччинська ЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад освіти).



Завдяки співпраці відділу освіти та структурних підрозділів Чернеччинської сільської ради, системної фінансової підтримки депутатів громади в опорному закладі освіти чітко налагоджено роботу щодо вдосконалення матеріально-технічної бази та раціональної організації роботи. 

Чернеччинська школа - це справжній храм науки, якому у вересні 2018 року було надано статусу опорного. Сьогодні це сучасний та затишний заклад із надзвичайно потужною навчальною базою. Комп’ютери та хромбуки, планшети чи мультимедійні комплекси, сенсорна підлога або 3D-принтер, швидкісний інтернет - ніщо не є дивиною у школі. Тут працюють класи НУШ, ресурсна кімната, клас безпеки. На подвір’ї школи збудовано футбольне поле, облаштовано мультифункціональний майданчик для ігрових видів спорту (теніс, волейбол та ін.), встановлено вуличні тренажери, воркаут та ігровий дитячий майданчик. І все це-завдяки фінансуванню Чернеччинської сільської ради, яка забезпечує не лише облаштування самого закладу освіти, але і безкоштовне гаряче харчування у шкільній їдальні для всіх учнів школи, підвезення за маршрутами сел Журавне, Риботень, Ясенове, Доброславівка та міста Охтирка.



Завдяки злагодженій роботі висококваліфікованого педагогічного колективу у закладі освіти створено всі умови для якісного здобуття знань учнями. 9 учителів вищої категорії, 6 із званням «старший учитель», 1 - «учитель-методист» забезпечують школярам різні форми навчання - очна, дистанційна, змішана, екстернатна, працюють інклюзивні класи. Здійснюється вивчення двох іноземних мов - англійської та польської. 



Проводиться допрофільна підготовка учнів 7-9 класів. Працює широка мережа гуртків за інтересами. І як результат - випускники успішно складають ЗНО/НМТ та вступають до провідних вузів України, а школа з кожним роком зміцнює свій престиж, і як слідство- неодноразово досвід роботи Чернеччинської школи визнавався кращим серед опорних закладів освіти Сумської області. 

Вітаємо усіх працівників Чернеччинської ЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад освіти) з перемогою у конкурсі та бажаємо подальших здобутків у підготовці конкурентоспроможного випускника сучасної школи!