Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині правоохоронці прийняли активну участь у святкових заходах
На Охтирщині правоохоронці прийняли активну участь у святкових заходах Печать
Автор Админ   
01.06.2023 г.



Традиційно 1 червня відзначають свято – День захисту дітей. Але з реаліями сьогодення святкові заходи перериваються сигналами повітряних тривог.

Однак не зважаючи на всі перешкоди, в наш час особливо хочеться подарувати дітям святковий настрій та позитивні емоції. Саме тому правоохоронці приймали активну участь у святкових заходах.

Так, працівники відділення поліції №1 (м. Тростянець), інспектор з ювенальної превенції Охтирського районного відділу поліції та поліцейський офіцер Тростянецької громади долучилися до проведення спортивних змагань, привітання учасників турніру із боксу. А також під час проведення міських заході, присвячених сьогоднішньому святу продовжили нагородження переможців конкурсу малюнків «Безпечне дитинство з поліцейським громади» серед учнів загальноосвітніх закладів. Діти були відзначені грамотами, а також солодкими подарунками.   

Співробітники відділу поліцейської діяльності №1 (с. Велика Писарівка), інспектор з ювенальної превенції та поліцейський офіцер Кириківської громади сьогодні також долучилися до привітання дітлахів. Разом з працівниками місцевого самоврядування та соціальних служб правоохоронці привітали зі святом дітей з особливими потребами та вручили останнім подарунки. А також долучилися до проведення святкових заходів, де надали можливість кожному маленькому мешканцю Великописарівщини відчути себе правоохоронцем, посидіти за кермом службового авто та одягти захисну амуніцію.  

Також, ювенальна поліцейська долучилася до проведення телефонної гарячої  лінії «Права дитини» організованої службою у справах дітей Охтирської міської ради. До якої долучилися спеціалісти відділу освіти, Центру пробації та представники медичної сфери. Разом спеціалісти змогли надати вичерпні відповіді для осіб, які зверталися із запитаннями, з урахуванням специфіки кожної сфери діяльності.

Правоохоронці і в подальшому будуть продовжувати приймати активну участь в подібних заходах, адже наші діти – це наше майбутнє і яким воно буде залежить лише від нас.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg