Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У школах Чернеччинської громади пролунав останній дзвоник
У школах Чернеччинської громади пролунав останній дзвоник Печать
Автор Админ   
31.05.2023 г.



Свято «Останнього дзвоника» традиційно символізує закінчення навчального року і перехід учнів до наступного класу або ступеня освіти.

 Це свято є важливою подією для учнів, вчителів та батьків. Не дивлячись на дистанційне навчання всі учні з нетерпінням чекають на «останній дзвоник» по всіх школах України, адже за ним прийдуть довгоочікувані літні канікули.

В цьому році педагоги, плануючи свято, дбали передусім про безпеку дітей, а в пріоритет ставили побажання учнів. Деякі класи вибрали традиційний формат свята, інші обрали формат квесту на території школи або онлайн-привітання від педагогів учням та батькам. Педагоги зробили все для того, щоб учням запам’яталося це свято, та залишилися гарні враження про школу, де вони провели стільки цікавих та щасливих років.

Випускників привітали керівники громади та закладів освіти, побажали чималих успіхів на новому етапі життєвого шляху, витримки та наснаги, а також вручили пам'ятні подарунки у вигляді USB-флеш накопичувачів, які стануть у пригоді для майбутнього навчання.

Останній дзвоник викликає змішані почуття – радість і смуток одночасно. Але це завжди символ нових можливостей і початку майбутніх перемог. Вітаємо учнів, вчителів та батьків із закінченням цього непростого навчального року. 

Бажаємо безпечних канікул та довгоочікуваних радісних зустрічей у колі усіх рідних та друзів!

Віримо у Перемогу та й надалі будуємо наше світле майбутнє!













 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg