Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У Чернеччині до Дня поліцейського офіцера провели конкурс малюнку
У Чернеччині до Дня поліцейського офіцера провели конкурс малюнку Печать
Автор Админ   
30.05.2023 г.



З нагоди Дня поліцейського офіцера громади та 5-річчя запуску даного проєкту в Україні у закладах культури Чернеччинської сільської ради провели конкурс дитячих малюнків "Мій поліцейський офіцер громади".

Діти творчо і цікаво відтворювали на малюнках своє бачення того, як поліцейські  виконують повсякденні робочі завдання, а офіцери громади Віталій Кучер та Віктор Кварта оцінювали малюнки за тематичною відповідністю, творчим підходом й оригінальним рішенням у розкритті теми конкурсу.

Всіх учасників конкурсу поліцейські офіцери громади запросили до поліцейської станції на  пізнавальну екскурсію, де діти дізналися про основні обов’язки офіцера та  облаштування поліцейських спеціалізованих автівок. Також діти змогли приміряти на себе спецзасоби поліції, зокрема бронежилет, каску, кепку, світловідбивний жилет та потримати в руках помпову рушницю, поліцейський ліхтар і знаряддя регулювальника. Дітвора була у захваті, ставила багато запитань, на які отримали вичерпні відповіді.

Крім пізнавальнї бесіди правоохоронці підготували для дітей ще один сюрприз – покатали дітвору у поліцейських автомобілях з увімкнутими проблисковими маячками та спецсигналами.

За смачним чаюванням поліцейські офіцери Чернеччинської громади нагородили діток за участь у конкурсі. Діти залишись у захваті від спілкування з правоохоронцями та пообіцяли обов’язково дотримуватися всіх законів і правил.



 

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg