Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Міський голова Охтирки вирішив, як впорядкувати тротуар біля ринку
Міський голова Охтирки вирішив, як впорядкувати тротуар біля ринку Печать
Автор Админ   
29.05.2023 г.



Коли в центрі м.Охтирка впорядкували територію біля майбутнього магазину Маркетопт, в соцмережах поновилось обговорення зруйнованої плитки біля продуктового ринку.

На апаратній нараді 29 травня міський голова озвучив свій варіант вирішення проблеми.

«Якщо люди так хотять, щоб там уже почався ремонт плитки, потрібно його огородить, почать вигрібати ту плитку. Поки що зупинити роботу магазинів, торгових точок, огородити від вул. Харківської до входу в ринок. Взять й огородить серйозно. Якщо потрібно колючу проволоку, то натянуть колючу проволоку, щоб ніхто туди не підходив. Бо таке враження, що підприємці, які отримують там прибутки, підказують міському голові, що  нам зробити, щоб їм краще працювалось», - сказав Павло Кузьменко.



Далі міський голова дав завдання юристу знайти варіант, як можна закрити прохід там, де пошкоджена плитка. 

За словами Кузьменка, безпека людей дуже важлива, а рішенням комісії ТЕБ та НС можна заборонити прохід небезпечною ділянкою вулиці. Міська рада  десь півтора роки прийматиме рішення, програму відбудови тротуару біля ринка, а в цей час все буде перекрито і закрито.

Спілкування з підприємцями міський голова доручив начальниці інспекції з благоустрою І.Педько.

Очільниця інспекції має пояснити підприємцям, що у міської ради є важливіші проблеми з інфраструктурою міста. Або підприємці самостійно вирішують проблему, або міська рада вирішіть по своєму, не обмежуючи себе в часі.



Нагадаємо. Біля майбутнього магазину "Маркетопт в центрі м. Охтирка, навколо всієї будівлі, як із центрального входу, так і службового, викладають плитку. Це робиться коштом власників магазину.

Також Кузьменко згадав ярмаркову торгівлю. Він озвучив, що люди відмовляються платити 27 грн. за місце. 

Нагадаємо. Нещодавно Охтирський виконком підтримав введення плати за торгівлю біля базару.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg