Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Район arrow Поліцейський офіцер Киріківської громади допомагає жителям селища
Поліцейський офіцер Киріківської громади допомагає жителям селища Печать
Автор Админ   
26.05.2023 г.



На Охтирщині поліцейський офіцер громади допомагає місцевим жителям 

Патрулюючи територію Кириківської ТГ, поліцейський офіцер зупинився біля автомобіля місцевого мешканця, що був припаркований на узбіччі. Як виявилось, чоловік потребує допомоги, оскільки не може завести власне авто. На місці  відремонтувати транспортний засіб не вдалося, тож поліцейський допоміг останньому дістатися додому.

Такий випадок лише один із прикладів роботи поліцейського офіцера громади. Правоохоронець в своїй практичній діяльності проводить і роз'яснювальну роботу серед осіб похилого віку, щоб запобігти вчиненню відносно них правопорушень, в тому числі шахрайств, і здійснює профілактичні рейди спільно із соціальними службами за місцем проживання сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах. 

Крім того, тримає на постійному контролі події, що відбуваються у ввіреній йому територіальній громаді, проводячи робочі зустрічі з представниками місцевого самоврядування, депутатським корпусом та місцевими жителями.


 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg