Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Тростянеччині 83-річна пенсіонерка заблукала в лісі
На Тростянеччині 83-річна пенсіонерка заблукала в лісі Печать
Автор Админ   
24.05.2023 г.



На Тростянеччині правоохоронці розшукали безвісти зниклу пенсіонерку

Близько доби тривали заходи щодо встановлення місця знаходження 83-річної жінки, яка заблукала у лісі.  Наразі стареньку передали родичам, її життю та здоров’ю нічого не загрожує. 

Вчора,23 травня, близько 23 години, до чергової частини відділення поліції №1 (м. Тростянець) Охтирського районного відділу поліції звернувся 36-річний мешканець міста. Він розповів, що його 83-річна бабуся в обідній час пішла з дому до лісу за дровами та на даний час не повернулася.

На місце події було негайно направлено слідчо-оперативну групу, орієнтовано весь особовий склад підрозділу, а також розпочато пошукові заходи для встановлення місця знаходження літньої жінки.

Повідомлення про зникнення жінки та орієнтування з її описом було направлено всім нарядам, що працювали в місті та на прилеглій території. До пошуків, окрім особового складу відділення поліції, було залучено військовослужбовців Національної гвардії України та співробітників кінологічного центру ГУНП в Сумській області разом з службовими собаками.

Спільна робота всіх учасників пошуку дала позитивний результат, жінку було виявлено в лісовому масиві та повернуто додому. 

Як виявилося старенька пішла до лісу збирати дрова та заблукала. На даний час з останньою все гаразд, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg