Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У Тростянецькій громаді працює соціальне таксі
У Тростянецькій громаді працює соціальне таксі Печать
Автор Админ   
13.05.2023 г.



У Тростянецькій громаді започатковано перевезення людей з обмеженими можливостями, які знаходяться на обслуговуванні у КЗ «Центр надання соціальних послуг» . 

Надання транспортної соціальної послуги, яка може забезпечити доступність, сприятливі умови життєдіяльності, вільного пересування, здійснюється безкоштовно для осіб з інвалідністю 1 групи, дітей з інвалідністю, які не можуть самостійно пересуватися або пересуваються за допомогою технічних засобів реабілітації, в тому числі внутрішньо переміщеним особам, які належать до вищезазначених категорій населення.

Для отримання транспортних послуг особа, яка потребує соціальних послуг, або її законний представник подає до відділу соціального захисту населення Тростянецької міської ради чи до КУ «Центр надання соціальних послуг» заяву про надання соціальних послуг у письмовій формі.

Замовлення на надання транспортної послуги приймаються від громадян не менш ніж за три дні до запланованого виїзду за допомогою засобів телефонного зв'язку (5-47-30; 0955598626) в робочі дні з понеділка по четвер з 08.00 до 17.00, у п'ятницю з 08.00 до 16.00.

- Автомобіль можна замовити для перевезення громадян, в межах Тростянецької міської територіальної громади до медичних закладів охорони здоров’я, закладів освіти та культури, установ соціального захисту населення, структурних підрозділів міської ради, - розповіла директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ольга Шахова, - він має все необхідне оснащення: електропідіймач для інвалідних візків, мобільний пандус, розкладні крісла для супроводжуючих осіб".



Нагадаємо, цей автомобіль був переданий Тростянецькій міській раді від Благодійного Фонду «Милосердя Здоров’я» у рамках Меморандуму про співпрацю та реалізації проєкту по підтримці людей з обмеженими фізичними можливостями.

Щиро дякуємо благодійному фонду «Милосердя та здоров’я» та його партнерам за таку важливу для тростянчан допомогу!


 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg