Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Обласний госпіталь ветеранів війни отримав сучасне медобладнання
Обласний госпіталь ветеранів війни отримав сучасне медобладнання Печать
Автор Админ   
12.05.2023 г.



Сумський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни отримав сучасне медичне обладнання від благодійників

Компанія «Монделіс Україна» та БФ «Благомай» передали Сумському обласному клінічному госпіталю ветеранів війни медичне обладнання на суму близько 7 мільйонів гривень. 

Це система медична рентгенографічна цифрова, відеоендоскопічна система експертного рівня, електрохірургічний апарат, реабілітаційне обладнання, стіл-вертикалізатор, тренажер для активного та пасивного застосування для верхніх та нижніх кінцівок, автоматизована миюча машина для ендоскопів з функцією дезінфекції, медичний стерилізатор паровий та інше обладнання. 

За словами директора закладу Інесси Савенко все це значно розширить можливості госпіталю з надання своєчасної професійної медичної допомоги, дасть змогу покращити якість діагностики, лікування і умови перебування пацієнтів в закладі.

Представники «Монделіс Україна» та БФ «Благомай» розповіли, що наразі вони допомагають у багатьох напрямках, серед яких і медична галузь. Бо є лікарні, які перебували в тимчасовій окупації, були частково пошкоджені, або в них викрадене чи виведене з ладу обладнання. А ще, кажуть, допомога госпіталю – це ще й своєрідна подяка військовим та медикам за їх працю.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg