Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Електронну послугу, впроваджену Охтирською міськрадою, високо оцінили в Києві
Електронну послугу, впроваджену Охтирською міськрадою, високо оцінили в Києві Печать
Автор Админ   
11.05.2023 г.



Охтирка перемогла в Конкурсі кращих історій незламності та співдії в громадах під час війни

Охтирська міська рада перемогла в Конкурсі кращих історій незламності та співдії в громадах під час війни, який було організовано в рамках Меморандуму про співпрацю, укладеного Асоціація міст України та Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи.

На церемонії нагородження переможців конкурсу кращих практик, громаду представляв її очільник — Охтирський міський голова Павло Кузьменко.

Перемогу громаді принесла електронна послуга «Е-платформа комунікації з Охтирською міською радою», головна мета якої – об’єднати актуальні дані в єдину зручну й дієву онлайн-систему. Кожен охтирчанин, чию домівку пошкодила або зруйнувала війна, може через спеціально створений сайт «Е-платформа комунікації з Охтирською міською радою» заповнити просту форму і надіслати запит. Цей запит опрацьовується і передається фондам, меценатам та благодійним організаціям, з якими Охтирська міська рада налагоджує співпрацю, для подальшого використання механізму адресної компенсації збитків. Такою можливістю вже скористалося 1092 охтирчанина, про пошкоджене майно створено 3 957 запитів, а щодо повністю зруйнованого – 25 запитів.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg