Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирська громада отримала 8 генераторів від міжнародної гуманітарної організації ACTED
Охтирська громада отримала 8 генераторів від міжнародної гуманітарної організації ACTED Печать
Автор Админ   
11.05.2023 г.



Міжнародна гуманітарна організація ACTED передала охтирському комунальному підприємству «Благоустрій» 8 генераторів потужністю 10 кВт: 6  дизельних на 3 фази і один однофазний та 1 бензиновий однофазний.

Ці генератори стануть незамінними помічниками у важливих сферах життя громади, таких як медичні заклади, освітні й культурні установи, комунальні служби, інші важливі інфраструктурні об’єкти, та допоможуть забезпечити безперебійне електропостачання в разі аварійного відключення електроенергії. До того ж вони будуть використовуватися і під час проведення масових заходів, які відбуваються у громаді, та пунктах незламності. 

Хочемо зазначити, що ACTED - це дійсно потужна гуманітарна організація та найбільший донор нашої громади, яка надає допомогу жителям міста й у відновленні будівель, встановленні вікон. Це дійсно велика честь мати такого партнера, який стійко стоїть на захисті прав людини та здатний допомогти в складних ситуаціях.

Ще раз дякуємо ACTED за небайдужість та підтримку. Ми цінуємо допомогу та величезну роботу для жителів нашої громади.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg