Головна
Охтирському "стрілку" присудили місяць арешту Печать
Автор Админ   
03.05.2023 г.



28 квітня Охтирський міськрайонний суд оголосив вирок чоловіку, що в нетверезому стані вирішив постріляти в центрі м.Охтирка.

Судом встановлено, що 48-річний місцевий мешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, придбав в магазині «Спорттовари» револьвер Флобера і патрони до нього та поїхав на велосипеді в центр міста. В суді чоловік пояснив, що в той день в нього був нервовий зрив через розлучення з дружиною.

Відеокамерами зафіксовано, як на одній з центральних вулиць міста, чоловік дістав із свого рюкзака револьвер та безпричинно здійснив декілька пострілів у повітря, після чого виставив пістолет перед собою та продовжував здійснювати постріли. 

Після цього чоловік пішов далі по вулиці з револьвером у руках. Саме цією вулицею проходив співробітник Охтирського районного відділу поліції, який перебував поза службою у цивільному одязі. Поліцейський забрав у обвинуваченого  зброю.та визвав наряд поліції. У револьвері залишався 1 патрон та 8 гільз.

В судовому засіданні прийнято рішення про конфіскацію револьвера, знищення 8 гільз, 1 патрону та коробка з 134 патронами калібру 4 мм.  

Обвинуваченому призначили покарання -один місяць арешту.