Головна
Чернеччинська громада профінансувала екскурсії школярам Печать
Автор Админ   
04.04.2023 г.



На весняних канікулах Чернеччинська громада профінансувала екскурсії школярам

Про це повідомив у Телеграм голова громади Роман Бублик.

Освітній процес має перерви в заняттях – це канікули. Весняні канікули для дітей - це  повна зміна діяльності, адже педагоги   знайомлять дітей з різними галузями, допомагають отримати нові навички, а головне пізнавально та  з користю проводять час. 

Команда Чернеччинської сільської ради забезпечує діяльність закладів освіти таким чином, щоб діти не лише отримали якісні освітні послуги, а й з користю проводили дозвілля.

Так, протягом канікул за кошти Чернеччинської сільської ради відділом освіти забезпечено проведення екскурсійної діяльності дітей закладів освіти громади.

Здобувачі освіти відвідали м. Суми, смт. Диканьку, місто – герой Охтирку,  де  оглядали архітектуру населених пунктів, підтримували український кінематограф, переглядаючи українські мультфільми, знайомилися з фауною світу, коли переглядали виставку плазунів. А ще діти випікали птахів миру,  змагалися на скеледромі або знайомилися з місцевою флорою, яка занесена до Червоної книги України. І це не вичерпний список організованого дозвілля дітей, яке забезпечили висококваліфіковані працівники закладів освіти. 

Відповідно до Меморандуму про співпрацю між відділом освіти Чернеччинської сільської ради та Охтирським районним управлінням  Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Сумській області діти  залюбки приїздили на практичні  екскурсії до 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Сумській області, де  розширили уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. 

Дякуємо освітянам за якісну роботу з найціннішим – дітьми громади! 

Вдячні Захисникам і Захисницям! Разом до Перемоги!