Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow У Сумській ОВА розглянули питання опалення в Охтирці
У Сумській ОВА розглянули питання опалення в Охтирці Печать
Автор Админ   
31.03.2023 г.



На засіданні обласного штабу підбили підсумки проходження опалювального періоду на Сумщині у 2022/23 роках. Детально розбирали проблемні моменти Охтирки.

Цей сезон запам’ятається кожному з нас назавжди. Перш за все, через війну та надскладні умови, в яких доводилося готуватися до нього, працювати і приймати рішення.

Сумщина пройшла цей опалювальний період достойно. Попри військові дії, перебої в енергопостачанні серйозних аварійних ситуацій не було допущено. Система ЖКГ і теплопостачання залишалася контрольованою і працювала в штатному режимі.

Як повідомляє пресслужба ОВА, детально розглянули, як пройшов опалювальний сезон у житловому секторі, бюджетній сфері, зокрема в закладах освіти, охорони здоров’я та соціальних установах області.

Сконцентрувалися на проблемних питаннях опалення у Сумах та Охтирці, де сезон розпочався із запізненням.

В Охтирці ситуація була критичною через вщент зруйновану ворогом ТЕЦ. Дякуємо кожному причетному, завдяки кому місто все ж було з теплом взимку. Наразі важливо не припиняти напрацювань щодо відновлення Охтирської ТЕЦ: як комплексної реконструкції об’єкту, так і відбудови газової водогрійної котельні та запуску котельні на альтернативному паливі.

По обласному центру підняли проблеми щодо надання споживачам послуг з теплопостачання Котельнею північного промислового вузла.

Нагадаємо.У зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря, відповідно до законодавства України, виконавчий комітет Охтирської міської ради вирішив закінчити опалювальний сезон 2022-2023 року на території Охтирської міської територіальної громади та припинити теплопостачання в житлових будинках, адміністративних будівлях, закладах освіти, культури, медицини та інших споживачів, незалежно від форм власності і відомчої належності 31.03.2023 року


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg