Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow 6 причин вибрати ковролін з поліпропілену
Печать
29.03.2023 г.

6 причин вибрати ковролін з поліпропілену



Якщо ви шукаєте спосіб отримати вдома м'яке і приємне на дотик покриття для підлоги, яке буде теплим, екологічним і, що важливо, красивим, вам потрібен ковролін. Цей приємний матеріал вистилає всю поверхню підлоги, забезпечуючи дуже затишний простір для ігор з дітьми та тваринами, відпочинку та занять спортом. 

В інтернет-магазині UAfloor є бельгійські ковролін – який ідеально поєднує витончений декор та стійкість до зносу. Він створений із поліпропілену методом тафтингу: це синтетичний матеріал, що відрізняється щільною структурою та м'якістю одночасно.

Що таке ковролін із поліпропілену?

Поліпропілен - це синтетичний матеріал, що використовується в багатьох галузях промисловості, у тому числі у виробництві ковроліну та текстильної промисловості. Поліпропіленовий ковролін виготовлений зі 100% поліпропіленових ниток та надзвичайно міцний, що робить його чудовим вибором для місць з інтенсивним рухом.

Той факт, що цей матеріал може бути будь-якого кольору, робить його дуже привабливим для споживачів, які хочуть щось, що ідеально поєднується з їх домашнім декором.

Чим цікавий ковролін із поліпропілену: 6 аргументів



Цей матеріал існує з 1950-х років і став дуже популярним серед професіоналів домашнього декору через свою універсальність. Це синтетичний матеріал, який може бути будь-якого кольору. Хоча поліпропілен може не мати такі ж властивості, як натуральні волокна, його все ж таки можна використовувати для створення красивих килимів, які є екологічно чистими і довговічними.

Поліпропіленові килими довго зберігають свої властивості при належному догляді - вони зазвичай стійкі до плям і легко чистяться. Вони не линяють, як інші види синтетичних матеріалів, таких як нейлон або акрил, що робить їх ідеальними для сімей із домашніми тваринами. Тим не менш, ви все одно повинні регулярно пилососити їх.

Стійкість до вологи та плісняви

Поліпропіленовий ковролін - відмінний варіант, якщо ви шукаєте міцне недороге покриття для підлоги, стійке до вологи і плісняви. Виготовлений із синтетичних матеріалів, поліпропілен стійкий до пошкоджень як від тепла, так і води. Це означає, що він ідеально підходить для ванних кімнат або кухонь, де вологість може бути проблемою.

Через свою стійкість до вологи поліпропілен також є відмінним вибором для зовнішніх просторів, таких як внутрішні дворики або веранди, які можуть вимагати інтенсивного використання в теплу погоду. Поліпропіленовий ковролін часто має протиковзку підкладку, тому він міцно утримується на місці.

Матеріал також добре зберігає свій колір з часом, тому, навіть якщо ваш килим забрудниться, він залишиться свіжим, тому що не буде жодних ефектів вицвітання від дії сонячних променів.

Легко чистити

Поліпропіленовий ковролін легко чистити, і з ним може легко поводитися практично будь-який член сім'ї. Якщо у вас є діти або домашні тварини, ви можете легко прибрати будь-які заворушення, швидко змахнувши ганчіркою або губкою. Якщо у вас є велика пляма, ви можете випрати вироб в пральній машині в легкому режимі та в холодній воді і повісити сушитися. Буде майже як новий!

Стійкість до трафіку

Міцний та легкий у догляді поліпропіленовий ковролін є популярним вибором для місць з інтенсивним рухом, таких як коридори або вітальні. Його легко чистити – за необхідності достатньо протерти вологою ганчіркою – і він не вицвітє, якщо ви вирішите винести його на вулицю у літні місяці.

Поліпропілен також стійкий до комах, тому вам не потрібно турбуватися про те, що ваш вихованець або інші тварини почуваються занадто вільно, коли ви не дивитеся! Поліпропілен не є натуральним волокном, тому він не такий м'який і пухнастий, як шерсть або бавовна. Тим не менш, він, як і раніше, зручний під ногами і має додаткову перевагу у вигляді стійкості до плям.

Багато варіантів кольору та стилів

Поліпропілен буває різних стилів, тому ви обов'язково знайдете ковролін, який відповідає вашому особистому стилю і перевагам кольору, незалежно від того, чи шукаєте ви щось сучасне, але елегантне.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg