Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Подарунки для жінок: ідеї на всі випадки життя
Печать
24.03.2023 г.

Подарунки для жінок: ідеї на всі випадки життя



Обирати дарунки близькій людині — справа нелегка, адже дуже не хочеться розчарувати отримувача та зіпсувати йому настрій. Тому списки ідей будуть завжди актуальні.

Ми підготували варіанти для роботи, спорту, хобі чи позитивних емоцій https://www.bodo.ua/ua/podarki/zhenshchine/ — подарунки для жінок існують надзвичайно різні! Тож обирайте те, що буде цікавим вашій жінці, даруйте їй приємні спогади й асоціації з вами.

Сюрприз для трудоголіка

Подарунки жінці, яка багато працює, можуть стосуватися як її справи, так і можливості хорошого відпочинку.

  • Крісло для роботи за комп’ютером. Важливо, щоб робоче місце було зручним і комфортним. А хороше крісло — запорука рівної постави та задоволення від робочого процесу.
  • Підставка для ніг. Вона потрібна для того, щоб поставити на неї ноги, зайняти оптимальну позу та легко встати в кінці робочого дня.
  • Підставка для ноутбука. Піднесений над столом ноутбук менше перегрівається, та й працювати буде набагато комфортніше.
  • Планер із гравіюванням. В успішних людей мають бути заплановані всі дії — лише так вони досягнуть омріяних висот. Тож блокнот, який допоможе тримати все важливе під рукою, потрібен кожній.
  • Відвідування SPA-салону. Так, є моменти, коли потрібно думати не лише про кар’єру, а й про себе. Тому відпочинок необхідний кожній людині! Пропонуємо придбати подарунковий сертифікат на beauty та доглядові процедури за тілом: хамам, масаж з аромаоліями, обгортування тощо.

Ідеї для творчих осіб

Щоб бути на одній хвилі з творчими, потрібно підтримувати їх, хоч і не завжди розумівши. А варіантів приємних дарунків для них безліч:

  • Акваборд. Для роботи не потрібні фарби або олівці — малюнок наносять мокрим пензликом на затерту поверхню. Через певний час малюнок висихає та зникає, звільняється місце для нових шедеврів.
  • Набір для малювання тілом. Оригінальний презент дозволить жінці спробувати себе в ролі художника-абстракціоніста. А для створення картини вона використовуватиме не пензлі, а різні частини тіла. Позитивні емоції в процесі гарантовані.
  • Майстер-клас з гончарства. Ліплення глиною допоможе зняти стрес, відірватися від проблем, освоїти новий вид творчості. Ви можете придбати індивідуальний сертифікат, або відвідати урок разом. Виготовлена вами ваза чи тарілка буде довго нагадувати про вас та дарувати приємні спогади.

Більше варіантів творчих подарунків знайдете в інтернет-магазині bodo.

Для фізично активних жінок

Займатися спортом — це тренувати м’язи, силу волі та витримку. Такі ініціативи завжди треба підтримувати. Для цього можна звернути увагу на речі для занять спортом, походів чи заняття для розвитку тіла.

  • Спортивний рюкзак — незамінна річ для відвідування залу. Обирайте модель, яка має світловідбиваючі смужки — вони зроблять пересування в темний період доби безпечнішим.
  • Намет. Складно уявити, як жінка сама буде його на природі збирати, але, коли вона обожнює єднання з природою то чому б і ні? Трекінгова палатка стане в пригоді для короткотривалого відпочинку й захисту від сонця.
  • Заняття з повітряної йоги допоможуть зняти напругу в м‘язах, розвантажити суглоби, позбутися стресу.

Якщо не знайшли потрібного вашій жінці варіанту, спробуйте запитати про її бажання на пряму — так точно дізнаєтеся про потреби та подаруєте корисні речі.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg