Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow В Охтирці рятувальники гасили очерет
В Охтирці рятувальники гасили очерет Печать
Автор Админ   
21.03.2023 г.



На Сумщині упродовж доби вогнеборці сім разів приборкували загоряння сухої рослинності. В Охтирці горів очерет

20 березня пожежно-рятувальні підрозділи 7 разів виїздили на ліквідацію пожеж, пов’язаних із загоряннями залишків сухої рослинності на відкритих територіях у населених пунктах Охтирського, Шосткинського, Сумського районів та в обласному центрі.

Загалом, на гасіння було залучено 24 чоловіки особового складу та 7 одиниць техніки ДСНС України. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося запобігти переростанню цих пожеж у масштабні. Також  працівники ДСНС відвернули небезпеку від житлового сектору в м. Білопілля та   с. Богданівка, від дачних будиночків у м. Шостка, у бік яких просувалося полум’я, у Старому Селі запобігли загорянню лісосмуги, а у м. Охтирка - очерету. 

Рятувальники закликають громадян не спалювати суху траву та сміття. Такі безвідповідальні дії несуть шкоду не лише довкіллю, а й здоров’ю людей! Нагадуємо, що за випалювання сухої рослинності передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Та, в першу чергу, звертаємося до свідомості мешканців області – будьте відповідальними та не допустіть знищення нашої мальовничої Сумщини! 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg