Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow В Охтирці чоловіку доведеться постати перед судом за вчинення хуліганства
В Охтирці чоловіку доведеться постати перед судом за вчинення хуліганства Печать
Автор Админ   
20.03.2023 г.



В Охтирці судитимуть чоловіка, який безпричинно на вулиці побив жінку

Слідчими Охтирського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 34-річного чоловіка, який грубо порушував громадський порядок.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що на початку січня 2023 року у вечірній час на пульт спостереження поліції охорони надійшов тривожний виклик. Прибувши на місце події, поліцейські побачили чоловіка, який агресивно себе поводив, чіплявся до людей та погрожував фізичною розправою. 

У ході подальшого розслідування було встановлено, що близько 17 години зловмисник безпричинно почав чіплятися до 32-річної жінки, яка поверталася додому. Раптом він почав наносити удари кулаком по обличчю жінки, таким чином заподіявши їй тілесні ушкодження. 

На цьому 34-річний зловмисник не зупинився, він пішов до магазину, де почав висловлюватися нецензурною лайкою та чіплятися до одного з відвідувачів, після чого вдарив його.  

При прибутті на місце події працівники Управління поліції охорони в Сумській області почали вживати заходи щодо припинення хуліганських дій. Однак зловмисника це не зупинило і останній почав вчиняти активний опір законним вимогам працівників поліції.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та в подальшому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури скерували до суду обвинувальний акт.  Зловмиснику  за фактом скоєння кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене із опором представникам влади, які припиняли хуліганські дії) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg