Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Золоті сережки – прикраса поза модою
Печать
15.02.2023 г.

Золоті сережки – прикраса поза модою 

Існує безліч прикрас, які то стають популярними, то втрачають свою актуальність. Модниці і модники витрачають багато енергії щоб відслідковувати всі тренди і тенденції. Але існують і класичні варіації серед прикрас, які актуальні завжди, в будь-якій ситуації і здатні доповнити будь-який лук (навіть спортивний чи діловий).



Мова йде про золоті сережки, які представлені у величезному різноманітті форм та розмірів. Такий асортимент нікого не дивує, бо мануфактури пропонують сережки з золота в колекціях як жіночих, так і дитячих і навіть чоловічих. Отже вибір є і у кожного є шанс підібрати для себе підходящий варіант. Консультанти Злато підкажуть на які моделі варто звернути увагу. Хоча, всі варіації, представлені на сайті, відрізняються і високою якістю, і надійністю конструкції і безперечно актуальністю фасону.

Вибір на всі бюджети і смаки

Отже золоті сережки можуть бути для жінки, для чоловіка і для дитини. Чоловічі серії дуже лаконічні і як правило включають моделі з дизайном в стилі мінімалізму. Крім того, згідно ювелірного етикету, чоловіки носять не пару сережок а одну. Дитячі колекції вражають багатством вибору і тут представлені сережки із золота як для самих маленьких панянок так і для дорослих дівчат. Ну а жіночі колекції – це різноманіття форм, розмірів, дизайнів, стилів, декорів, а головне видів.

Перерахувати всі види сережок із золота нереально. Адже по-перше, їх справді багато. По-друге, кожен раз з’являються якісь новинки. Так сучасні модниці мають доступ не тільки до класичний кілець чи сережок з англійською або французькою застібкою, але і до продівок, кліпс, гвОздиків, конго, каффів та ін.

Варіацій дуже багато і саме цей асортимент дозволяє дібрати модель під кожен образ, ситуацію і навіть настрій. До речі, золоті сережки також підбирають під зовнішність а точніше під овал обличчя. За допомогою правильно підібраного аксесуару є шанс відвернути увагу від недоліків і підкреслити принади зовнішності.

Для виготовлення сережок використовується золото високої проби. Але для створення різноманіття майстри використовують різні сплави. В результаті є можливість придбати сережки з золота:

  • Жовтого;
  • Червоного;
  • Білого;
  • Рожевого.

Також популярні мікси металів а точніше сплавів. І якщо у вас чутлива шкіра (схильна до подразнення) експерти рекомендують звернути увагу на моделі з білого золота. Для досягнення цього білого «холодного» ефекту використовують родієве покриття. Воно не тільки додає металу блиску і робить його більш зносостійким але і збільшує його гіпоалергенність.



 

Золоті сережки завжди в моді, і не має значення це модель в монохромі чи з камінцями. Адже консультанти Zlato порадять вам тільки ті варіації які впишуться у ваш образ і зроблять його елегантним і розкішним.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg