Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Вишиванки для хлопчиків: великий вибір та гарантована якість
Печать
14.02.2023 г.

Вишиванки для хлопчиків: великий вибір та гарантована якість 



Як хлопчику мати стильний та оригінальний вигляд змалку? Просто мати у гардеробі білу сорочку – це надто просто. Інша річ – вишиванки для хлопчиків, які дозволяють мати автентичний та неповторний вигляд не лише на свята, а й повсякчас. Адже вишиті сорочки є частиною української культури. Зручні та практичні речі, виконані з природних матеріалів дозволяють шкірі «дихати», тому будуть доречними за будь-якої погоди.

Універсальний одяг для дитини на всі урочисті випадки

Правильно підібрана дитяча вишиванка стане головним головний предмет гардероба маленького, але неймовірно впевненого та гордого українця. Ознайомитися за сортиментом гуртового інтернет-магазину «Вже-Вже» можна за посиланням https://vzhe-vzhe.com/hloptsyam/vishivanki/. Сорочка нейтрального кольору (білі) з синьо-блакитною або червоно-чорною вишивкою можна сміливо комбінувати з джинсами або класичними штанами. Ще Іван Франко започаткував традицію носити вишиту сорочку під піджак, тому можна створювати свій образ, у якому дитині буде максимально комфортно. 

Унікальні українські вишиванки для хлопчиків

Дитячі сорочки з довгим рукавом, вишиті вручну або прикрашені машинною вишивкою, можуть бути оздоблені різними орнаментами: 

  • Геометричні візерунки.
  • Природні мотиви: дубове листя, листя хмелю.

Символи сонця, води та чоловічої сили з давніх-давен служили оберегом, тому були закодовані у традиційних українських вишиванках. Асортимент магазину постійно оновлюється, тому легко підібрати оригінальні сорочки потрібного розміру для хлопчика. Всі моделі є гіпоалергенними, тому не викликають ніякого дискомфорту. Кожен виріб є витвором мистецтва та не залишить серце дитини байдужим. 

Завдяки використанню якісних матеріалів при виготовленні одягу, тканина під візерунком не деформується, а краї залишаються рівними та симетричними. Проста та охайна сорочка з вишивкою на грудях підходить до будь-якого стилю. Крім того, можна легко зібрати сімейний образ, адже в каталозі багато моделей чоловічих та жіночих вишиванок. Особливо ефектний вигляд має візерунок, що прикрашає комір, манжети і передню частину дитячої сорочки.

Переваги придбання вишиванки у магазині «Вже-Вже»

Вартість продукції залежить від типу полотна та техніки пошиття, однак ціни на всі вишиті сорочки доступні, тому ви можете легко придбати потрібну модель. Краще обирати вироби трішки більшого розміру, так вони будуть краще сидіти. Замовити вишиванку для хлопчика можна з доставкою по Україні. 

  • Українське виробництво.
  • Вигідні умови придбання.
  • Широкий розмірний ряд.

Справжні українські вишиванки, а не дешеву копію з відштампованим малюнком, можна придбати саме тут. Просторий етнічний одяг дозволить дитині відчувати себе в ньому невимушено.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg