Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Особливості та переваги купівлі туристичної медичної страховки від компанії Green Travel
Печать
17.01.2023 г.

Особливості та переваги купівлі туристичної медичної страховки від компанії Green Travel



Після 24 лютого значна кількість українських жінок та дітей були вимушені покинути Україну, переїхати за кордон. До Європи від'їжджають студенти, а також туристи, які мріють побачити старовинні замки та насолодитися європейською культурою. Не дивлячись на високий наплив біженців, деякі країни продовжують шукати співробітників для роботи на заводах.

Чи варто купувати медичну страховку для туристів?

Варто розуміти, що обов'язковою умовою перетину кордону, є наявність страхування для туристів, що зможе гарантувати надання екстреної та першої медичної допомоги, у випадку загострення захворювань або травмування. Більшість українців не готові до сплати величезних рахунків екстреної медичної допомоги у разі аварії або нещасних випадків. Не дивлячись на ефективність вакцинації, все одно в Європі зустрічаються випадки covid-19, яким можливо захворіти, подорожуючи за кордоном. Витрати на лікування допоможе покрити медичне страхування від компанії Green Travel.

Переваги медичного страхування від компанії Green Travel:

  • Зручне оформлення, так як придбати страховку можна, скориставшись ноутбуком або телефоном. Для цього варто вказати період перебування у Євросоюзі, номер закордонного паспорта, а також ідентифікаційний код. Для оформлення страхування не потрібно їхати до офісу компанії, бо всі необхідні документи надійдуть на електронну пошту разом з номером медичного поліса.
  • Вартість страхування мінімальна, а користь від цього величезна. Якщо під час подорожі у туриста заболить зуб, є можливість екстреного стоматологічного лікування, вартість якого не перевищує 100 євро.
  • Страхування поширюється як на госпіталізацію, так і на амбулаторне лікування, що покриває витрати на дослідження, необхідні аналізи.



Переваги купівлі туристичної страховки від Green Travel

Подорожувати, маючи на руках страховку, дуже вигідно та безпечно. Адже можна бути впевненим у тому, що при важких захворюваннях, страхова компанія покриє всі необхідні витрати. Варто розуміти, що вартість медичних послуг у країнах європейського союзу, значно вища, ніж в Україні. Тому сплачувати ці послуги з власної кишені досить дорого. 

Завдяки невеликій вартості страхування, його може дозволити собі будь-який турист, студент або людина, яка відправляється працювати. Це дозволяє заощадити кошти та убезпечити себе від випадкових грошових витрат. При оформленні страхування, варто вказувати варіант туризму, адже деякі з відпочиваючих віддають перевагу активному відпочинку, використовуючи під час подорожі велосипеди, сноуборди.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg