Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Сімейний лікар у Львові: ваше здоров’я в надійних руках
Печать
05.01.2023 г.

Сімейний лікар у Львові: ваше здоров’я в надійних руках

«Родина» – мережа медичних центрів у Львові, де візит до сімейного лікаря буде тривати стільки, скільки того вимагає вирішення проблеми пацієнта.  



Сімейний лікар – досвідчений фахівець загальної практики, який володіє не лише глибокими науковими знаннями, а й має практичні навички. Сфера діяльності сімейного лікаря зачіпає здоров'я пацієнта в цілому. За наявності хронічних захворювань, появи ознак застуди чи будь-якого нездужання, слід звертатися до спеціаліста. Приватний сімейний лікар у Львові надає кваліфіковану медичну допомогу пацієнтам при патологічних станах та різних захворюваннях. В мережі центрів «Родина» прийом ведуть лікарі загальної практики, які мають великий досвід роботи, пройшли стажування та знають, як допомогти пацієнту.

Коли й кому потрібна фахова консультація сімейного лікаря?

«Загальна практика» або «сімейна медицина» – це провідний напрямок сучасної медицини. Практично у всіх країнах, що мають розвинену систему охорони здоров'я, первинною ланкою є лікар загальної практики або сімейний лікар. Змоделюємо ситуацію: болить спина, важко ходити, фізичні навантаження викликають дискомфорт. До кого звертатися – до хірурга чи невролога? Варто записатися до сімейного лікаря, який проведе повноцінний огляд, оцінить стан пацієнта та дасть скерування до потрібного фахівця, якщо в тому буде потреба.

Можна виділити перелік ситуацій, коли слід звернутися до сімейного лікаря:

  • Хронічні патології різних органів та систем.
  • Легкі форми інтоксикації (отруєння).
  • Питання, що стосуються вакцинації.
  • Профілактика СНІДу, туберкульозу, гепатиту.
  • Коли необхідно отримати направлення на аналізи, на консультацію до вузьких спеціалістів.
  • Треба отримати довідку про хворобу та багато іншого.

Кваліфікація сімейного лікаря дає йому право консультувати пацієнтів у будь-якій галузі медицини. Допоможе оцінити ситуацію зі здоров'ям та прийняти правильне рішення: як лікуватися, куди звертатися та які методи профілактики застосовувати.

Переваги звернення до приватного лікаря

Похід до державної лікарні у більшості випадків супроводжується стресом: черги та тривалі посиденьки під кабінетом в очікуванні консультації, яку лікар досить часто проводить поспіхом, не надто переймаючись емоційними переживаннями пацієнта в цей момент. «Родина» – мережа медичних центрів у Львові, де візит до сімейного лікаря буде тривати стільки, скільки того вимагає вирішення проблеми пацієнта.

Спеціаліст центру оцінює ситуацію, вимірює АТ, частоту серцевих скорочень, проводить пальпації певних ділянок тіла та слухає ваше дихання за допомогою стетоскопа. За результати огляду, лікар робить висновок: призначає вам лікування або ж скеровує на додаткові дослідження. Це дуже зручно, оскільки протягом одного візиту пацієнт може відразу отримати допомогу з усіх питань, що його хвилюють. З турботою про вас та ваше здоров’я!

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg